Družstevní byt 2+1 s balkonem v Ostravě-Porubě

Družstevní cihlový byt 2+1 s balkonem se nachází ve staré zástavbě 2. obvodu Ostravy-Poruby, v klidné, uzavřené Dvorní ulici, která obklopuje vzrostlou zeleň ve vnitrobloku.

Byt je umístěn na 2. poschodí, tj. na 3. NP s výtahem a je orientován na západ.
Celá plocha bytu činí 59,19 m2, podlahová plocha 53,60 m2.
Skládá se z předsíně, kuchyně, obývacího pokoje s balkonem a ložnice s prostornou nikou, koupelny s vanou a samostatného WC .
Obývací pokoj je průchozí, stavební úpravou lze snadno ložnici propojit s koupelnou a získat tak oba pokoje neprůchozí.

Cihlový bytový dům je revitalizován - plastová okna, vchodové dveře s komunikátorem, instalace kamerového systému, generální oprava výtahu, stoupacího vedení ST+TUV, regulace otopné soustavy, na domě byl zateplen štít, vyměněn okapový systém, sklepní okna, izolace domu, rekonstruována elektřina spol. prostor, aktuálně probíhá zateplení půdních prostor, rekonstrukce komínových těles, teras, plánuje se oprava balkonů. Kromě příspěvků na údržbu od družstevníků čerpá družstvo z příjmů z pronájmu nebytových prostor v domě.

V bytě proběhla v minulosti částečná rekonstrukce – elektrorozvody, dlažby a obklady v kuchyni, předsíni , WC a koupelně, v obývacím pokoji položena plovoucí podlaha, vyměněna kuchyňská linka, v ložnici a nice jsou původní parkety, ve všech oknech žaluzie. V předsíni jsou původní vestavěné skříně, v kuchyni větratelná spíž. Byt je ihned obyvatelný, jinak vhodný k modernizaci.
Vytápění ústřední, připojení na kabel-internet-TV možné.
K bytu patří prostorný zděný sklep 4,39 m2.

Dispozice:

Kuchyň 9,00 m2
Pokoj 18,00
pokoj 18,00
předsíň 4,60
koupelna 3,00
WC 1,00
sklep 4,39
balkon 1,20
CP 59,19 m2


Měsíční předpis platby družstvu vč. vytápění: 3 485,- Kč
PENB – třída E.

Uzavřený charakter ulice Dvorní s bohatou zelení v rozlehlém vnitrobloku nabízí klidné bydlení, nachází se zde také dětská hřiště a parkovací stání po celé délce komunikace.

Lokalita 1. a 2. obvodu porubského sídliště,vybudovaného v 50. letech minulého století ve stylu socialistického realismu SORELA, byla prohlášena chráněnou městskou památkovou zónou.


Cena: 1 990 000,- Kč za nemovitost

Tento objekt je momentálně rezervován.

financování

poslat dotaz