Pronájem bytu 3+kk v novostavbě na Rotalově ul., Brno

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k dlouhodobému pronájmu novostavbu bytu 3+kk s terasou v bytovém komplexu REZIDENCE ROTALOVA na pomezí čtvrtí Husovice a Černá Pole.

Bytový komplex REZIDENCE ROTALOVA byl vybudován v klidném prostředí zástavby rodinných domků, poloha v jednosměrné ulici zajišťuje klid. Samotný byt se nachází v posledním podlaží novostavby 7/7 a nabízí přes rozlehlé zahrady exkluzivní panoramatický výhled na chráněnou památku kostel Nejsvětějšího Srdce Páně, historickou budovu fary a celé staré Husovice a široké okolí, Vinohrady, Hády.

Byt 3+kk o výměře 79,6 m2 s terasou-lodžií 11,80 m2 se nachází v posledním patře domu 7/7. Na každém podlaží se nachází dva byty. Podlaží propojuje prosklený výtah. Byt je situovaný dvěma místnostmi na jihovýchod a třetím pokojem a koupelnou na severozápad. Prosklená JV stěna umožňuje propojit obytný prostor obou místností s prostornou venkovní terasou a rozšiřuje tak zejména v létě obývanou plochu bytu.
Všechny tři obytné místnosti přístupné z haly jsou neprůchozí, dvě orientované na terasu a třetí do klidné obytné zóny a zahrad Černých Polí.
Kuchyňská linka je vybavena chladničkou s mrazicím boxem, sklokeramickou varnou deskou, elektrickou troubou, digestoří, myčkou nádobí, jídelní kout jídelním setem se 4 židlemi.
Nadstandardně velká koupelna se sprchovým koutem umožňuje kromě komfortní hygieny také umístění rozmanitého koupelnového i úložného nábytku. Vybavena je žebříčkovým radiátorem a odsávacím ventilátorem, přímé větrání je možné výklopným oknem.
WC je samostatné, s závěsnou mísou, rovněž vybaveno odsávačem.
Na konci haly se nachází prostorná šatna-komora s úložnými regály a u vstupu do bytu další skříň (botník).
Další vybavení bytu je možné dle přání a potřeb nájemce - pračka, nábytek, atd. - dle dohody.
V bytě je provedena příprava (rozvody) na klimatizaci 2 ks splitových jednotek na slunnou JV stěnu.
Vytápění a ohřev teplé vody zajišťuje vlastní kombinovaný plynový kotel a radiátory s termohlavicemi.
Okna i prosklené stěny jsou z izolačního trojskla.
Podlahy laminátové plovoucí, koupelna a WC dlažba
V koupelně a WC odsávací ventilátor.
Dům má průkaz energetické náročnosti PENB: B – velmi úsporný.

Výměry:
Vstupní hala 10,10 m2
Pokoj 1 17,40
Pokoj 2 17,10
Pokoj+kk 15,10
Koupelna 9,20
WC 1,30
Šatna 2,70
Terasa 11,80

Měsíční platby 4.555 Kč – vlastní elektřina, el. společných prostor, plyn, vodné/stočné pro 2 osoby, internet Vodafone - Internet 300+TV START, zimní a letní venkovní údržba, sekání trávy, výtah, servis zařízení.
Nájemce si sjedná pojištění domácnosti a hradí roční poplatek za komunální odpad.

Parkování je možné na ulici, u vchodů do domu je parkoviště, případně si lze samostatně pronajmout garáž. V bezprostředním okolí je k dispozici veškerá občanská vybavenost, MHD tram a BUS, školka, základní škola i gymnasium, park Marie restituty, dětské hřiště v parku Tišnovka.

PRONAJATO

Cena: 18 000,- Kč za měsíc + provize RK

financování

poslat dotaz