DB 3+1 Brno-Černá Pole

Ve výhradním zastoupení nabízíme BEZ PROVIZE převod práv k družstevnímu bytu v Merhautově ulici v městské části Brno-Černá Pole o velikosti 3+1, ploše 78 m2, s možností více parkovacích stání, domovní střešní terasou a velkou zahradou s dětským koutem ve dvorním traktu. Provizi ze zprostředkování neplatíte.

Sedmipodlažní nájemní dům navrhl roku 1936 významný architekt Zikmund Kerekes. Vnitřní prostor domu i bytů je řešen jednoduše a logicky účelně, v duchu funkcionalismu. Nájemní dům prošel v nedávné době rekonstrukcí stavebních prvků, do původního vzhledu byla obnovena fasáda s balkony, severní fasáda je zateplena, s eurookny. Nejvyšší podlaží tvoří pro bydlící přístupná střešní terasa s výhledem na město. Dům je zařazen mezi významné památky brněnského funkcionalismu. Bližší informace na https://www.bam.brno.cz/objekt/c304-najemni-dum?filter=code.
PRODÁNO
Jednotka se nachází v prvním nadzemním podlaží a je orientována do průčelí i do dvorního traktu:
Okna kuchyně a menšího pokoje (pracovna/ložnice) vedou do dvorního traktu, okna dvou velkých pokojů jsou orientována do zeleně předzahrádky, oddělující dům od ulice. Ze vstupní haly se dále vchází do koupelny, WC, komory. Druhá komora – větratelná spíž je umístěna při kuchyni. K bytu náleží sklepní kóje, v domě je k dispozici kolárna/kočárkárna, výtah.

Hlavní dva pokoje vznikly přepažením původní rozměrné místnosti a jsou propojeny dvoukřídlými prosklenými dveřmi, momentálně demontovanými a uskladněnými. Majiteli slouží jako obývací pokoj a pracovna. Menší pokoj orientovaný do dvora je užíván jako ložnice.
Byt kromě kuchyňské linky a koupelny prošel rekonstrukcí. V pokojích jsou položeny nové korkové podlahy, v předsíni marmoleum, v kuchyni, koupelně a WC jsou dlažby. V ceně je i rezervní korková krytina a marmoleum. Kuchyňská linka je dřevěná, s plynovým sporákem s digestoří.
WC je samostatné, s geberitovým záchodem, v koupelně je vana. Vytápění ústřední dálkové (cca 1.100 Kč/měs), dodávka TUV.
Okna, vedoucí do předzahrádky, jsou replikami původních dřevěných kastlových oken a jsou opatřena venkovními dřevěnými výklopnými žaluziemi.
Byt je zabezpečen alarmem Jablotron s napojením na pult centrální ochrany.
V zadním traktu domu se nachází prostorný vydlážděný dvůr a upravená víceúrovňová zahrada, v její zadní části je umístěn dětský kout s pískovištěm a prolézačkami.
Střešní zahrada, přístupná všem obyvatelům domu, poskytuje prostor pro relaxaci s atraktivním panoramatickým výhledem na město.
V rozlehlém vnitrobloku protějšího domu je možno si za 1.400 Kč/měsíc/místo pronajmout jedno nebo i více venkovních parkovacích stání. Uzavřený areál vnitrobloku je opatřen automatickou branou na dálkové ovládání, příjezd je z ulice Slepá.
Svou polohou je byt velmi snadno dostupný z centra města, na ulici je dispozici MHD TRAM i BUS.
Náklady na byt činí měsíčně celkem 5.724 Kč včetně záloh na energie a služby a poplatků ČT a ČRo.
Cena 4.600.000 Kč je konečná cena, provize se neplatí, nabyvatel neplatí daň z nabytí nemovitosti.
Při rychlém jednání možno jednat o ceně.
PRODÁNO







Cena: 0,- Kč za nemovitost

financování

poslat dotaz