Pronájem bytu 1+kk s garážovým stáním u lesoparku v Brně-Novém Lískovci

Pronájem nového komfortního jednopokojového bytu 1+kk v bytovém domě (kolaudace 2017) s vlastním krytým parkovacím stáním v blízkosti univerzitního kampusu na ul. Zoubkova v klidné lokalitě Nového Lískovce u lesoparku pod Myslivnou, cca 800 m od univerzitního kampusu.

Slunný byt v OV 1+kk s lodžií (38 m2 + 6,2 m2) se nachází ve 2. NP novostavby cihlového domu s výtahem. K domu je bezbariérový přístup hlavním vchodem i garážemi, kde parkuje zakladačovým systémem s vraty na dálkové ovládání 14 vozidel. Garážové stání je nedílnou součástí této nabídky.

Byt sestává z předsíně, šatny, koupelny se sprchovým koutem a WC se sprškou, kuchyňského a jídelního koutu spojeného s obývacím pokojem s výstupem do prostorné lodžie 6,2 m2.
Lodžie je oddělena od obytného prostoru posuvnou skleněnou stěnou, stíněnou předokenními žaluziemi a je z ní panoramatický rozhled na široké okolí. Lodžiový prostor poskytuje naprosté soukromí.
K bytu patří prostorná komora, situovaná na chodbě proti vstupu do bytu.

Vytápění je podlahové s vlastní regulací teploty, kuchyň je vybavena spotřebiči zn. BOSCH - elektrickým sporákem se sklokeramickou deskou a horkovzdušnou troubou, digestoří, myčkou, chladničkou s mrazákem, jídelním stolem se dvěma židlemi. Koupelna je vybavena pračkou. Domofon, internet UPC.

Dům je situovaný na okraji lesoparku pod vyhlídkou Růžové návrší v blízkosti tradičního výletního místa Myslivna, kam vede parková cesta přímo od domu.
Vynikající dopravní dostupnost z dálnice D1, dále Pisáreckým tunelem do centra, MHD do univerzitního kampusu a obchodního centra Campus Square 3 minuty, na Hlavní nádraží 20 min, lesopark Kamenný vrch začíná za domem, rozhledna Růžové návrší 200 m.
Vhodné pro jednu osobu, případně pro pár.

Nájemné: 12 000 Kč/měs + garážové stání 1 500 Kč/měs
Zálohy na energie a služby pro jednu osobu: 3 000 Kč/měs
(2. osoba +500 Kč)
Kauce: jednoměsíční úhrada
Provize RK: jednoměsíční úhrada

Cena: 16 500,- Kč za měsíc včetně garážového stání 1500,- Kč+ včetně záloh na služby a energie

Tento objekt je momentálně rezervován.

financování

poslat dotaz