Prodej bytu 3+1 84 m² Úvoz, Brno - Brno-střed BEZ PROVIZE

Byt v osobním vlastnictví o velikosti 3+1 se nachází v historickém domě, postaveném při úpatí Kraví hory u křižovatky ulic Úvoz a Grohova v r. 1923 pro úředníky generálního ředitelství Báňské a hutní společnosti. Pětipodlažní budova s vyšším suterénem od architekta Karla Lehrmanna je ovlivněna pozdním historismem i vídeňským monumentalismem. Průčelí domu je památkově chráněno.


Byt o ploše 84,21 (byt 76,21 m2 + sklep 8 m2) je umístěn ve 4. NP s výtahem a skládá se z:

místnost m2
Zádveří ½ 1,16
Koupelna 4,83
WC 1,59
Komora 2,01
Kuchyň 5,32
Předsíň 7,58
Pokoj 23,40
Pokoj 16,12
Ložnice 14,20
podlahová plocha 76,21
Sklepní koje č. 22 8,00

Kuchyně je orientována do světlíku vnitrobloku, pokoje do ulice. Byt původně 2+1 byl rozdělen v minulosti zděnou příčkou na 3+1, ve spolupráci se statikem lze dispozici změnit.
Dům je po revitalizaci – opraveny střecha, fasáda, společné prostory se zachovaným historickým rázem domu, nová atypická dřevěná eurookna a nový výtah, rekonstrukce sklepních prostor, revitalizace zahrad ve vnitrobloku. V červenci 2018 bude provedena výměna rozvodů vody a odpadů. Nový majitel tak bude mít v případě zájmu možnost přizpůsobit nové rozvody vlastnímu projektu rekonstrukce bytu. V celém domě je zaveden kamerový systém, včetně sklepních prostor. K dispozici je kolárna-kočárkárna ve vnitřní části domu, pod neustálým kamerovým dohledem.
Byt je určen k rekonstrukci kuchyně a sanitárního zařízení, případně vytápění. Do současné doby je nepřetržitě obýván. Je vytápěn kamny WAW, ohřev vody je plynovým průtokovým ohřívačem. Podlahy v pokojích jsou parketové, velmi zachovalé.
V blízkosti se nachází park – Kraví Hora, koupaliště, školka, škola, obytná a obchodní zástavba. Před domem je možné krátkodobé parkování, jinak parkování na ulicích v okolí. Výborná dostupnost také MHD do centra města.
PRODÁNO

Cena: 3 500 000,- Kč za nemovitost Při rychlém jednání možná sleva z ceny.

Tento objekt je momentálně rezervován.

financování

poslat dotaz