Rodinný domek 3+1 v Oslavanech, okr. Brno-venkov

z uliceNa základě výhradního vztahu nabízíme polořadový rodinný domek se zahrádkou na ulici Růžová v klidné části města Oslavany 30 km jihozápadně od Brna. V bezprostřední blízkosti domu je autobusová zastávka. Celá plocha 450 m2, zast. plocha obytné části 99 m2, obestavěný prostor 480 m3.

Domek z 30. let je situován při ulici Růžová, která je obslužnou komunikací jen pro řadové domky podél potoka Balinka, hned za domem na pozemek navazuje les. Od hlavní komunikace je řada rodinných domků oddělena potokem a další obslužnou komunikací, využívanou převážně jen zde bydlícími obyvateli.
Dům je zbudován na rovinném podkladě, má předzahrádku, zahrádku a uzavřený dvorní trakt, další zahrádka s výhledem do okolí leží ve svahu a je přístupná po schodišti.

Obytná část domu v uliční frontě je zděná-cihelná, zadní hospodářská část je ze zdiva smíšeného a z kotovic. Střecha z pálených tašek nad obytnou částí je v dobrém stavu, nad stodolou a chlévy krytina vyžaduje opravu. Sedlová střecha umožňuje zbudovat nad celým půdorysem domu půdní vestavbu nebo nástavbu. Hospodářská část stavení ve dvoře je zchátralá, možno opravit nebo zbouráním vytvořit prostorné uzavřené a částečně zastřešené posezení, nebo nadále využívat jako stodolu-kůlnu. Ve skále za domem je vyhlouben sklípek pro uskladnění plodin nebo vinotéku.
Dispozice: vlevo od vstupní chodby se nachází kuchyň a za ní ložnice, vpravo dvě obytné místnosti. V první z nich jsou zaslepné vývody pro kuchyňskou linku, dispozici lze tak změnit. Konec chodby tvoří vstup do koupelny se sprchovým koutem a WC, technické zázemí a výstup na dvorek.
V domě proběhla částečná rekonstrukce, byly obnoveny rozvody elektřiny, možno využít i 380 V, rozvody vody a odpadů v kuchyni i v koupelně, připraven vývod na myčku, je zaveden plyn a nově je zbudována i venkovní vodovodní přípojka. Sloup elektrického vedení v předzahrádce má být podle plánu provozovatele sítě přemístěn, odstraněn z pozemku. Na zahradě je vlastní studna.
Kuchyňská linka je částečně zděná, ve dveřích a kuchyňském okně jsou autorské vitrážové výplně.
Před domem v předzahrádce je zbudována prostorná pergola. Na navazujícím pozemku lze zbudovat kryté stání pro auto. Hranicí pozemku je stávající garáž, která není předmětem prodeje.
Dům je ihned obyvatelný, dle nároků a potřeb kupujícího je potřebná rekonstrukce ve dvorní a střešní části.
V sousedství se nachází místní restaurace.
Dům je připojen na veřejný vodovod, kanalizaci, plynovod - vytápění a ohřev vody kombinovaným kotlem, přípojka kabelového internetu a TV.
pozastaveno

Cena: 1 850 000,- Kč za nemovitost + provize

financování

poslat dotaz

z ulice uliční fronta uliční fronta 2001 průhled do kuchyně a ložnice kuch. linka kuch. linka s ostrůvkem KL jídelna detail dveří ložnice ložnice pokoj1 pokoj2 koupelna pod pergolou horní terasa levá horní terasa pravá zahr. domek leva předzahrádka levá předzahrádka bez garáže vjzed-parkování sousedství