Kancelář v historické brněnské vile 48 m2

pohled z ulicePronájem přízemí funkcionalistické vily z 30. let v Masarykově čtvrti na Lipové ulici nad brněnským výstavištěm. Žáčkova vila je zahrnuta mezi nejvýznamnější brněnské architektonické památky („Slavné brněnské vily“ - kniha edice 2006)

Nabízené prostory o výměře užitných ploch 48 m2 (plus terasa a chodba) se nacházejí v 1. NP samostatně stojící funkcionalistické vily. Prostory jsou situovány do okrasné zahrady. Vstup je ze zastřešené terasy, využitelné pro venkovní posezení. Současně lze s ostatními nájemci užívat okrasnou zahradu vily s venkovním bazénem a altán s krbem pro každodenní relax nebo pro firemní akce.
Prostory sestávají z chodby, předsíňky, hlavní místnosti s parketovou podlahou a okny do zahrady, kuchyňky s východem na zahradu a koupelny s vanou, sprchovým koutem a WC. Parkování je možné bezprostředně u domu na ulici Lipová na veřejných parkovacích stáních. MHD BUS a trolejbus Preslova ul., Vaňkovo náměstí, TRAM ul. Hlinky.
Vytápění plynové ústřední, rozpočítává se. Interiér celé vily je odborně restaurován v duchu purismu, se zachováním původních interiérových detailů.
Ostatní prostory domu jsou dlouhodobě pronajaty reklamní agentuře a architektonickému atelieru.
Ideální jako sídlo menší firmy, IT, architekti, advokáti, fotoateliér. Velmi klidné místo v prestižní historické vile obklopené zahradou udržovanou zahradním architektem, na dobré adrese s dobrou dopravní dostupností.

REZERVACE

Cena: 11 500,- Kč za měsíc plus energie

financování

poslat dotaz

pohled z ulice vila ze zahrady přístup zastřešená terasa kancelar v PP kancelář v PP výhled do zahrady predsin a kuchynka koupelna1 koupelna WC, sprcha okno do zahrady výhed z kanceláře zahrada zahradní altán krb v altánu půdorys