Rohový dům 6+1 k bydlení a podnikání v Modřicích

uliční frontaDvoupodlažní rohový rodinný dům 6+1 stojí na křižovatce Komenského a Benešovy ulice v klidné části staré zástavby Modřic.

Po úpravě může sloužit jako dvougenerační dům s jednotkami 3+1 a 3+kk Nemovitost je možné využít i ke kombinaci bydlení a podnikání – dle ÚP se nachází ve stabilizovaných plochách smíšených obchodních. Stavba pochází z konce 50. let. V 80. letech byla provedena kompletní rekonstrukce a rozšíření přístavbou a nástavbou, kolaudováno v r. 1985. Zdivo cihelné, krytina palená taška, na terase dlažba. Podlahy jsou převážně dřevěné - palubky a kazetové parkety, v hale a koupelnách je dlažba, částečně podsklepeno klenutým sklepem.
Dům byl průběžně udržován, je stále obýván, doporučena je však modernizace.
Obytná plocha domu činí 280 m2, zastavěná plocha domu 164 m2, zahrádka 25 m2 s přechodem do domu zimní zahradou 12 m2 poskytuje prostor pro venkovní posezení. Na 2. NP se nachází prostorná terasa 45 m2.
Dispozice:
1. PP - klenutý sklep
1. NP - zádveří, prostorná hala, tři světlé pokoje a kuchyň z výstupem do venkovní malé zahrádky přes zasklené posezení (zimní zahradu), samostatné WC a koupelna.
2. NP – podesta nad schodištěm s výstupem na terasu, pokoj s výstupem na terasu a další dva menší pokoje, koupelna se sprchovým koutem a WC.
Úložné prostory v krovu.


Veškeré IS, vytápění plynovým kotlem, ohřev vody el. bojlerem a karmou. Vybudováním kuchynské linky ve 2. NP vznikne na patře samostatná jednotka 3+kk. Rozlehlá terasa ve tvaru L vybízí k úpravě na „zelenou střechu“.
.Veškerá občanská vybavenost v dosahu - základní i mateřská škola, MHD – bus, lékaři, v blízkosti nákupní centrum Olympie, cyklostezka. Výborná dopravní dostupnost do Brna cca 20 min, autem 10 min. Bezproblémové parkování v kteroukoliv dobu přímo přePRODÁNO

Cena: 3 200 000,- Kč za nemovitost plus provize

Tento objekt je momentálně rezervován.

financování

poslat dotaz

uliční fronta ul. fronta2 letecky půdorys 1. NP 2.NP sklep řez vstupní hala hala a schodiště obyv. pokoj1 obývací pokoj1 rohový pokoj2 pokoj3 schody do sklepa kuchyň zimní zahrada zahrádka 20 m2 schody do 2.NP pokoj pokoj pokoj terasa výhled z terasy terasa výhled z terasy pohled na zim. zahradu ulice Komenského křižovatka