Prostorný byt 3+kk s atriem a výhledem do parkuBrno-Nový Lískovec

ulice P. KřivkySlunný a prostorný byt na ul. P. Křivky v terasovém domě, orientovaný na JZ s výhledem do parku, o výměře 105m2+25 m2 terasa-atrium.

Byt 3+kk se nachází na 3. NP/4 v terasovém domě s panoramatickým výhledem do parku. Velkorysá dispozice nabízí obývací pokoj, propojený s kuchyní a jídelním koutem o výměře 42 m2, pokoj 1 (ložnice) o výměře 20 m2, pokoj 2 (pracovna/dětský/hostinský pokoj) o výměře 20 m2, předsíň 12 m2, koupelnu 8 m2, samostatné WC, šatnu, a čtvercovou terasu 25 m2, resp. atrium ohraničené francouzskými okny bytu, poskytující dokonalé soukromí. Byt je zařízen, kuchyně vybavená.
TÚV a vytápění dálkové, voda, elektřina, kabelová TV a internet UPC, parkování bezprostředně u domu. Terasu je možno si vybavit zastíněním, venkovním posezením, bazénkem. Garáž možná po dohodě.
Nově vybudovaný park nabízí odpočinkovou zónu s jezírkem, dětská hřiště s prolézačkami, na jeho okrají je k dispozici moderní sportoviště fit4all CENTRUM - špičkově vybavená posilovna
pro skupinové i individuální tréninky, badmintonové kurty, venkovní dětské lanové hřiště, vnitřní dětská herna, sauna, solárium, fyzioterapie a masáže, kavárna, překážková dráha a další, v blízkosti vinotéka, hospoda se zahrádkou, atd.

Majitel preferuje dlouhodobý nájemní vztah. Kauce dle dohody.
PRONAJATO

Cena: 14 900,- Kč za měsíc + služby a energie 4000 Kč

Tento objekt je momentálně rezervován.

financování

poslat dotaz

ulice P. Křivky mapa kuchyň1 vstup do obýváku obývací pokoj2 obývák3 ložnice předsíň předsíň2 pokoj2 koupelna WC šatna terasa terasa2 jezírko výhled z terasy výhled z terasy 2 výhled z terasy3 dětské hřiště