Celoročně obyvatelná rekreační chata Ochoz u Brna

chata 1Dvopupodlažní podsklepená rekreační chata o zast. pl. 32 m2 vzdálená 15 km od Brna se nachází na mýtince v klidném lesíku za obcí Ochoz u Brna, v sousedství trvale obydlených objektů.

Dřevěná stavba srubového typu o dvou hlavních místnostech je umístěna na okraji listnatého lesa cca 80 m od silnice, je přístupná po šotolinové celoročně udržované komunikaci. Pozemek pod chatou je ve vlastnictví Lesů, platí se jen symbolické nájemné. Parkování cca 20 m od chaty. Převážně podsklepná stavba stojí na zděné a kamenné podezdívce, která přechází do prostorné kryté terasy. Ve sklepě se nachází dílna a keramickými obklady obložený sprchový kout - je zde umístěn elektrický bojler a čerpadlo. Samostatné splachovací WC je situováno při vstupu na obytném podlaží. Hlavní místnost tvoří obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem. Je zde nová kuchyňská linka s dřezem, s vestavěnou chladničkou s mrazákem, sklokeramickou varnou deskou. Zásobování pitnou vodou je z vlastní studny (vrt 35 m), voda je rozvedena do kuchyně, sprchového koutu a splachovacího WC (odpady do jímky s trativodem). V 2. NP se nachází ložnice. Obě patra jsou vytápěna litinovými kamny, v případě potřeby přímotopem.
Před chatou je stálé venkovní posezení, pod terasou kůlna na uskladnění dříví. Mýtina je obklopena listnatým stromovím a poskytuje dokonalé soukromí, přestože v sousedství se nacházejí trvalé obydlená stavení (bezpečí, kontrola).

Majitelé chatu využívali dlouhodbě pro příměstskou rekreaci. Poloha chaty, pitná voda z vlastní studny, elektřina, sprcha a splachovací WC umožňují i celoroční využití. Obslužná šotolinová cesta k parkovišti chaty se i v zimním období denně prohrnuje z důvodu průjezdu k dalším objektům.
prodáno

Cena: 490 000,- Kč za nemovitost provizi neplatíte

Tento objekt je momentálně rezervován.

financování

poslat dotaz

chata 1 chata 2 venkovní posezení mýtinka u chaty posezení2 terasa obývací pokoj kuchyňský kout obýv. pokoj schody do podkroví podkroví1 podkroví2 WC sprchový kout sklep dřevník a sousedství pohled z terasy parkování 20m u chaty