Investiční příležitost - stavební pozemky v obchodní zóně v Havířově

umístění pozemků u Nákupního parkuSoubor pozemků CP 16 000 m2 - možno rozdělit na 4 části - je vhodný k výstavbě obchodních, skladových, administrativních objektů, nadzemních garáží.

Soubor pozemků o ploše 16 000 m2 (nebo cca 4x4000 m2) vhodných k výstavbě obchodních, skladových, administrativních objektů, nadzemních garáží, bezprostředně navazuje na nejnavštěvovanější obchodní park v Havířově, ozemky jsou svou polohou jedinými plochami, o které je možno toto nákupní centrum rozšířit.
Podle územního plánu jsou pozemky určeny pro veškeré „podnikatelské aktivity, nadzemní garáže a ostatní dopravní plochy“, jsou tedy ideálně vhodné pro výstavbu navazující komerční obchodní zóny s parkovišti, pro výstavbu nového obchodního centra nebo pro samostatná sídla firem se sklady nebo nerušící výrobou, těžící z komerčně i dopravně výhodné polohy.

Pro uvedené plochy bylo již v minulosti vydáno územní rozhodnutí o umístění komerční stavby s parkovištěm, které nebylo využito, studie může být součástí nabídky.

V bezprostřední blízkosti se nachází v rámci stávajícího Nákupního parku obchodní domy Kaufland, OBI, Svět koberců, Okay, Jysk, Kik Textil, DM Drogerie, ZOO Benji, K+B Elektro, New Yorker, Takko, Deichmann, Dráčik, Toyota, Dr.Max a další.
Do Nákupního parku zajíždí MHD, dopravní dostupnost je neomezená pro všechny druhy vozidel.
Veškeré inženýrské sítě se nachází v bezprostřední blízkosti v nákupním parku.

Cena: 0,- Kč za m2 info o ceně v RK

financování

poslat dotaz

umístění pozemků u Nákupního parku pohled na pozemky pohled k nákupnímu parku letecký pohled na lokalitu sousední obchodní zóna sousední obchodní zóna 2 platný ÚP - plochy určené pro podnikatelské aktivity a parkoviště