Stavební pozemek pro bydlení i rekreaci v Bohuticích

pohled z uliceStavební pozemek pro bydlení i rekreaci ve vinařské obci Bohutice, okr. Znojmo, cca 25 min jízdy autem z Brna.

Stavební pozemek pro bydlení i rekreaci, CP 1133 m2, ve vinařské obci Bohutice půl hodiny autem jižně od Brna, je vhodný pro výstavbu rodinného domku, rekreační chaty-chalupy nebo vinařského domku - bydlení s vinným sklípkem i malým vinohradem. Prodej stavebního pozemku v proluce stávající zástavby rodinného bydlení, dosud využívaného majiteli jako zahrada s ovocnými stromy. Celá plocha CP 1133 m2, uliční šíře 11 m. Příjezd k pozemku je po asfaltové silnici procházející obcí. Voda, plyn a elektřina jsou přivedeny na hranici pozemku. Kanalizace není v obci vybudována. Na pozemku lze vybudovat v uliční frontě dům situovaný po délce pozemku, celodenně osvíceného sluncem, zadní část pozemku, poskytující soukromí, lze nadále užívat jako zahradu, sad nebo vinohrad. Do obce je výborné dopravní spojení autem z Brna směr Mikulov cca 30 min., vlakem každou hodinu z hlavního nádraží Brno za 45 min. V obci je školka, škola, obchod, hospoda, umělý rybník pro rybáře, vyhlášená turistická památka – kostel a křížová cesta, obcí také vede vinařská cyklostezka. Z pozemku je krásný výhled na Pálavu, v okolí jsou lesy. Obecní úřad pořádá na zámku mnoho společenských i dětských akcí.

PRODÁNO

Cena: 230 000,- Kč za nemovitost

financování

poslat dotaz

pohled z ulice vjezd ze silnice šíře pozemku místo pro stavbu pohled z pozemku k ulici zadní hranice pozemku okolí vinařská obec Bohutice pohled na Bohutice